Ірина | 2018-12-13 09:42:33

Вагітність

В мене триває грудне вигодовування, малюку 1,4 роки.зробила тест на вагітність і він видався позитивним. Чи можна пити таблетку щоб перегорілі молоко,щоб не зашкодити малюку .

Ответы врачей 2

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
репродуктолог, акушер-гинеколог
*
Доброго дня! Потрібно пам’ятати, що різке відлучення малюка від грудей – це величезний стрес. Потрібно діяти плавно і акуратно, весь час спостерігати за реакцією малюка. Буває так, що доводиться починати все спочатку. Це нормально і зневірятися в такі моменти не варто.Самий оптимальний і правильний спосіб відучити малюка від грудного молока – це поступове скорочення кількості прикладань протягом дня. Поступово варто відмовитися і від нічних і вечірніх вигодовування.
130
Силаева Ольга Петровна
Силаева Ольга Петровна
репродуктолог, акушер-гинеколог
*
Адрес: г. Киев, МЦ «ADONIS Family».
Добрый день! Лактация ни коим образом не вредит развивающейся беременности. Постепенно уменьшайте количество прикладываний. Резкое прекращение кормления грудью может негативно отразится на психике старшего малыша.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад