| 2013-10-18 17:25:40

Добрий день ! Одено Петрівно дуже потрібна ваша консультація Після вагітності та родів у мене...

Добрий день ! Одено Петрівно дуже потрібна ваша консультація Після вагітності та родів у мене з"явилась ерозія ,прийшла до свого гінеколога на огляд ,сказала ,що потрібно заморожувати ,взяла аналізи мазка (були високі лейкоцити ,сказала ,що це може бути через ерозію ,біопсію не робила ,аналізи ніби нормальні ).11.01.12р,зробила замороження ,на огляд прийшла 14.03.12р,Лікар сказала що ерозія зажила гарно і все ок ,проте знову були високі лейкоцити (15-16,с 12-14),та у мене після ерозії ,після сексу з"являються коричневі (інколи і кроВ"янисті виділення),приписала мені свічки нео-пенотран форте +спринцювання (ромашка+чистотіл),ніби виділення припинились і от вчора знову після сексу кровило В чому може бути причина ? Що мені потрібно робити ?які аналізи ще здати ? Буду дуже вдячна за вашу відповідь !!!!

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Потрібно повторити цитологічний мазок і оглянути кольпоскопічно.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.