yyy | 2014-05-17 23:35:19

урогенитальние инфекции

Доброго дня! Скажіть будь-ласка, чи варто лікувати уреаплазму парвум, якщо ніяких скарг немає. В мазку на флору лейкоцити до 40. Які можуть бути наслідки? Дякую

Ответы врачей 1

2587
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
репродуктолог, акушер-гинеколог
*
Доброго дня! Ви проходили огляд гінеколога з мазками на флору та цитологію? Кольпоскопію проходили? Лейкоцитоз може бути спровокований ерозією шийки матки, наприклад. Уреаплазма є умовно-патогенною мікрофлорою та лікуванню підлягає тільки в окремих випадках. І ще нюанс - яким методом вона була у Вас виявлена?

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад