Наталія1 | 2014-05-26 22:21:36

Зайва вага

Доброго вечора! Мій ріст 170см, вага 79 кг. Дуже хочу схуднути, але в мене сидяча робота і працюю з 9,00 - 19,00, тому харчуватись повноцінно не виходить. Можу цілий день нічого не їсти, а прийду в 20,00 додому і починаю їсти все підряд. Підкажіть, будь ласка, як побороти це, і як правильно харчуватись, щоб ввечері не хотілось їсти?

Ответы врачей 1

119
Скиталинская Оксана Васильевна
Скиталинская Оксана Васильевна
диетолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киева, врач-диетолог центра здорового питания '100 років'
Телефон: 050-38-38-169
Доброго дня, Наталіє, Перша Ваша помилка полягає в режимі харчування: відсутність сніданку, рідкі прийоми їжі є причиною сповільнення обміну речовин та набору зайвої маси тіла. Побороти це легко. 1. Обов'язково снідайте. 2. Свій обід, і навіть вечерю беріть із собою на роботу у судочку. 3. Вечеряйте вдома лише некалорійними легкими стравами: нежирним сиром із ягодами, склянкою кефіру з ягодами. 4. Відмовтеся від вживання їжі. що містить багато калорій - будь-яких ковбас та сосисок (навіть варених), твердого сиру жирністю 45-50%, будь-яких страв,в яких є цукор, або/та біла мука, жирних та смажених. 5. Вживайте багато овочів, які доповнюйте невеликою кількістю білкових страв - вареного нам'яко яйця, або яєчного парового омлету, шматочка вареної птиці, нежирного м'яса або риби. 6. Влаштовуйте 1 раз в тиждень розвантажувальний день на кефірі, або нежирному сирі: 5 разів на день випивайте по склянці кефіру або з'їдайте по 100 г творогу. 7. З роботи намагайтеся ходити пішки і в швидкому темпі, а в суботу та неділю ходіть по 2-3 години на день. 8. Тоді і побачите результат, який Вас порадує :) З повагою, О.В. Скиталінська.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.