kelati | 2014-05-31 10:43:49

Геморой

Доброго дня! Тиждень назад в мене почався зовнішній геморой. В зоні анального отвору почався свербіж, а пізніше біль під час сидіння. Мені порадили лікуватись свічками Проктозан двічі на день. Вони допомагали знімати лише симптоми, але шишки так і не пропали. Зараз я закінчив курс лікування Проктозаном, і у мене поновились симптоми. Не знаю, що робити далі. Можливо потрібний серйозніший курс лікування? Чекаю Вашої поради.

Ответы врачей 1

1955
Ткаченко Федот Геннадьевич
*
Адрес: г. Киев, Украина, Проктологический центр Украины
Телефон: 8-050-3584323
Добрий день. Скоріш за все у вас має місце тромбоз гемороідальних вузлів. Хотів би вам порекомендувати наступне: 1) "Флебодіа 600" по 1т 3 рази на день протягом 5 днів, далі по 1 т на день курсом до 2 місяців. 2) Мазь "Проктозан-нео" вводити в анальний канал і наносити зовні на гемороідальні вузли 3 рази на день 12 днів, далі свічки "Проктоглівенол" по 1 св 2 рази на день 4 тижні. Буду радий, якщо мої рекомендації вам допоможуть, однак вони не замінять очного огляду проктолога. Проте що являє собою огляд проектолога і як правильно до нього підготуватись ви можете отримати корисну інформацію на сайті www.vrach-proctolog.com.ua. Всього найкращого.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад