Іра | 2017-03-28 22:06:33

Хламідії

Доброго дня, під час вагітності почалися рясні виділення жовтуватого кольору з неприємним запахом. У чоловіка біль при сечовипусканні з кров'ю. Здала аналіз, виявили урогенітальний хламідіоз. На 16тижні почала приймати Вільпрофен солютаб по 500 мг два рази на день 10днів ,разом з чоловіком.Симптоми зникли Через деякий час знову почались виділення,але лише у мене. Лікування припинила бо не хотіла нашкодити плоду. Зараз у мене здорова дівчинка, три місяці, і виділення знову почались. Чи варто лікувати якщо я годую груддю, чи будуть якісь ускладнення якщо я розпочну лікування хламідіозу після того як закінчу годувати. І які найефективніші ліки при цьому захворюванні? Чи потрібно їх приймати чоловікові знов якщо його нічого не турбує.???

Ответы врачей 1

55
Андреев Анатолий Леонидович
Андреев Анатолий Леонидович
Адрес: г. Киев, ул. Предславинская, 39
Телефон: 050 3102225, 067 3102225
Доброго дня ! Розумію Ваш розпач. Але Ви не вказали чи були контрольні дослідження на урогенітальний хламідіоз після лікування. Що стосується прийому антибіотиків зараз, вважаю , що це мають бути серйозні підстави для цього, бо Вам прийдеться перейти на штучне вигодовування дитини. Тобто треба огляд лікаря.Чоловікові теж треба здати аналізи з метою встановлення діагнозу та визначення тактики лікування.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.