Таня | 2018-01-18 20:06:39

Болить живіт, лікарі говорять, що нічого страшного. А я думаю що рак

Доброго вечора, у мене така проблема. Протягом 6 років я лікую дитину з ДЦП. Ніби все налагодилось. Але 2 роки я відчуваю нервове перенавантаження, панічні атаки, стреси, страхи. Зараз виникла нова проблема гастрит. Лікарі говорять, що все нормально, але я не можу відновитись. Болить живіт без причини. Навіть інколи страшно, щось зї'сти. Я відчуваю слабкість, безсоння, нервове перенепруження. Рік тому пила гідозепам. І рвк після нього нормально жила. Але зараз все відновилось навіть гірше. Панічні атаки провокують рвоту. Допоможіть. Лікуватись у психіатричній лікарні неможу. Дитину немає ским лишити. Але і мама в такому стані овоча не потрібна. Мені 30, а я невідчуваю себе повноцінною. Допоможіть мені будь-ласка!!!!

Ответы врачей 1

8618
Мидько Андрей Анатольевич
Мидько Андрей Анатольевич
нарколог, психиатр, психотерапевт
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Одесса, Одесский областной центр психического здоровья
Телефон: 0677008277
Добрий вечір. Інколи перенесений стрес та нервове напруження, навіть коли вне налагодилось, дають про себе знати появою певних симптомів, симпотомов тривоги, наприклад. Так буває. В таких станах навіть незначні тілесні симптоми іноді інтерпретуються людиною як щось катастрофичне, буває що іншим чином мислити людині важко завдки низці цілого ряду чинників. Такий стан як важ навряд чи є показом для шпиталізації в психіатричну лікарню, дуже сумнівно.На мій погляд кашчим варіантом допомоги для Вас буде звернення до психотерапевта, наприклад працюючего у парадігмі КПТ. Якщо такий психотерапевт буде мати медичну освіту (зазвичай це необов язково), то він зможе Вам щось порадаити й стосовно медікаментів які можуть трішки швидче полегшити Ваш стан. Але головне - це розуміння того, що такі симптоми мають психологичну природу і це потребує спеціальної допомоги, бо ліки ці чинники не можуть виправити. Стосовна "рака шлунка", то хочу спитати чи Ви зверталися до лікарів та проходили обстеженняя?
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.