Руслан | 2018-01-29 07:21:24

Парапроктит

Доброго дня. В мене рік назад був підшкірний парапроктит, супроводжувався лише больовими відчуттями без температури. Компреси з маззю Вишневського витягли гній та дозволили забути про проблему на один рік. На днях знову зявилася дана проблема. Використовую мазь ІЛОН. Чи обовязково оперувати, якщо проблема знову зникне? Ран на видимих зонах не має.

Ответы врачей 2

283
Косенко Александр Петрович
Косенко Александр Петрович
проктолог, хирург
*
Адрес: Київ, бул.Т.Шевченка-17, КМКЛ №18, хірургічний корпус, 3-й поверх
Телефон: 8-050-330-15-15, alexkoss@ukr.net
Нориця (хронічний парапроктит) - це джерело гноєродної інфекції в організмі. З часом нориця розгалуджужться, кожне нове запалення веде до незворотних фіброзних змін в м'язах сфінктера. Лише операція позбавляє проблеми і вертає людину до нормального життя. Прогляньте відповідь на proctolog.net.ua або на kosenko.org
317
Луцик Андрей Петрович
*
Телефон: (097) 398-33-54
Доброго дня, на жаль оперуватись вам доведеться, якщо ви хочете радикально вирішити проблему. Треба оперативним шляхом видалити залозу, яка є причиною рецидивів парапроктиту.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад