Роман | 2018-01-30 21:51:19

шишка

доброго дня, мені 24 роки на днях між статевим членом і анальним отвором відчув припуклість, схоже на шишку. Температури не маю, випорожнення звичайні (без крові), сечовиведення теж без болі і до цього моменту скарг не мав ні нащо. Близько півторамісяця тому проходив чергове профілактичне обстеження в уролога - всі аналізи були в нормі. Підкажіть що це може бути будь ласка. Дякую.

Ответы врачей 2

283
Косенко Александр Петрович
Косенко Александр Петрович
хирург, проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Київ, бул.Т.Шевченка-17, КМКЛ №18, хірургічний корпус, 3-й поверх
Телефон: 8-050-330-15-15, [email protected]
Треба хоча б чітке фото із спалахом. Мабуть, проблема хірургічного плану (треба різати). Шукайте відповідь на proctolog.net.ua або на kosenko.org
Специалист
Добрий день. "на перший погляд" ,може бути неповна параректальна нориця або атерома. Раджу Вам выдвыдати проктолога.Приїзжайте,я встановлю клінічний діагноз та вирішу Вашу проблему.Здоров'я.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.