Юля | 2018-02-13 13:15:44

кровотеча

доброго дня. з"явилися болі в прямій кишці. спочатку думала, що маленька тріщина і не звертала уваги. потім з"явилася кровотеча. причому тільки при дефекації і приблизно один раз на тиждень. я звернулася до лікаря. ми провели ректороманоскопію. діагноз - тріщина і зовнішній геморой. почала лікаватися свічками реліф. після курсу стало легше, але потім знову загострення. пройшла ще один курс і зараз болі як такої нема, але є кровотеча при дефикації. плюс з"являються згустки, але не схоже на згустки крові. більш як маленький комочок з ниточками-судинами. що робити?:

Ответы врачей 2

Специалист
Добрий день. Зверніться до Вашего проктолога знову,якщо вам подобається кваліфікація Вашего лікаря,звичайно.Можете звернутися до мене,якщо хочете.Можливо,це рецидив анальноі тріщини або загострення геморою.Знайдемо вихід з цієі ситуаціі разом.Счастя,удачі.
283
Косенко Александр Петрович
Косенко Александр Петрович
хирург, проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Київ, бул.Т.Шевченка-17, КМКЛ №18, хірургічний корпус, 3-й поверх
Телефон: 8-050-330-15-15, [email protected]
посоветую-таки сходить к проктологу Ищите ответ на proctolog.net.ua или на kosenko.org
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.