Квантиферон Голд

Доброго дня, чи може свідчити додатній квантиферон тест, що я маю латентну форму туберкульозу? І чи потрібно мені проходити якесь профілактичне лікування ?

Ответы врачей 1

482
инфекционист, специалист по ВИЧ, фтизиатр
*
Телефон: 0-800-50-30-80
Доброго дня! Позитивний результат квантиферонового тесту, дійсно, може свідчити про латентну туберкульозну інфекцію. Профілактичне лікування призначається ВІЛ-інфікованим особам, особам, які знаходяться на променевій та хіміотерапії з приводу онкозахворювань, особам, які тривалий час приймають глюкокортикостероїдні гормональні препарати та інші препарати, які пригнічують імунну систему, а також у інших, визначених лікарем-фтизіатром випадках з високим ризиком захворювання на туберкульоз.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад