Марія | 2018-07-03 20:27:59

torch- інфекції

Доброго вечора!Я вагітна. Мені робили УЗД на 18 тижні і сказали, що в мене потовщена плацента (28мм) .Мій лікуючий лікар- гінеколог сказала мені здати аналізи на основні torch- інфекції (Цитомегаловірус, герпес, токсоплазмоз).Вона пов'язує результат потовщення саме тим, що в організмі є присутня інфекція. Тож підкажіть будь ласка, чи обов'язково мені потрібно здавати обидва пакета інфекцій (пакет G та M) ,чи дуже важливу роль тут грає пакет M? Чи проясниться ситуація, чому саме в мене потовщена плацента, якщо я здам тільки пакет G? Тому що гроші зараз потрібні, щоб не витрачати їх на зайве. .

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
У разі виявлення товстої плаценти лікар призначає додаткове обстеження, яке включає в себе: кардіотокографія (визначення серцебиття плоду), проводиться один раз на два тижні; УЗД плоду; допплерометрію (вивчення кровотоку в системі мати-плацента-плід). Лікування передчасного дозрівання плаценти залежить від причини, що викликала її старіння. У легких випадках специфічного лікування не потрібно, справа обмежується уважним спостереженням за станом плаценти і плода.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.