Аня | 2018-07-04 20:24:26

Затримка місячних

Доброго часу доби! Підскажіть будь ласка! В мене на даний момент затримка місячних, мені 21, статевим життям не живу, міс.тривають 5-7 днів, цикл мій триває 30-32 дні(показує додаток). Кожного місяця є затримки від 1 до 4 днів, кожен місяць по різному. Минулий раз місячні почались 27 травня 2018р. Закінчились 1 червня. На даний час вже 4 липня, а місяних немає, додаток показує що в мене 39 день циклу, нібито затримка 7 днів, при цьому мені тягне живіт, він вздутий (видно і відчутно мною) і іноді спазмуючі є болі які тривають кілька секунд. Виділень ніяких немає. Були тупі болі в районі яєчнику з одної сторони коли була овуляція. Це було поза і минулого разу. В червні 21 перенесла трохи стресу, зараз приймаю антибіотики так як захворіла на грві. Перед прийманням антибіотиків був запах, сильно насичений запах(ніби я не милась кілька днів), при тому що я щодня виконую все для гігієни. Після початку їх прийняття це пропало. Приймала тиждень ношпу, була потреба (хвороба). Місячні як є то болючі, часто зі згустками не великими, проходить коли випиваю спазмалгон. Хочу дізнатись в чому може бути проблема затримки, чи є це нормально? Чи варто бити тривогу і бігти на прийом? Що мені робити?

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня! У Вашій ситуації має бути огляд гінеколога та УЗД органів малого тазу ,для встановлення точного діагнозу.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.