Наталія | 2018-10-04 15:08:06

Чим лікувати

Доброго дня, підкажіть будь ласка чим можна лікувати анальну тріщину, 2 роки тому лікували гостру форму ауробіновою маззю і обліпиховими та металуруциловими свічками, тоді все залікувалось і за цей час не турбувати. Зараз крові і болю нема, лиш відчуття свербіжу. Підкажіть чим лікувати, я на даний момент приймаю від тиску B-адреноблокатор (метопролол) а його по інструкції не можна застосовувати з такими мазями(в аптеці продали реліф а там фенілефрин гидрохлорид, його не можна в інших лідокаїн). Як вийти з цієї ситуації? На даний час до свого лікаря звернутись не можу. На перед дякую за відповідь

Ответы врачей 1

381
Луцик Андрей Петрович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Национальный медицинский университет, кафедра Хирургии №1; Проктологический центр Украины; Клиника «Обериг»
Телефон: (097) 398-33-54
Доброго дня, ви можете користуватись звичайними мазями (Прокто-Глівенол, Реліф Адванс, та ін.) - при місцевому застосуванні в анальному каналі фенілефрин та лідокаїн ніякого системного впливу не створять. Більше того, ви приймаєте метопролол і він повністю нівелює будь-який вплив зазначених препаратів (навіть якщо він виникне).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.