Павло | 2019-05-09 09:29:26

Тонзиліт

Доброго дня. Мене звати Павло, мені 28 років. Почалося все з високої температури 38.9гр. На слідуючий день почало боліти горло, ввечері стало важко ковтати. Температуру збили але вона знову піднімалася аж до 40 гр. На слідуючий день вирішив поїхати в лікарню, мене оглянули і сказали що потрібно лягти до них в палату на 5 днів. Перші три дні мені кололи цефтріаксон по мг в/м зранку і ввечері і дексаметазон 1 мг в/м. Через три дні покращення не відбулося, ковтати важко без обезболення неможливо їсти. На 4 день вирішили пропунктувати праву пазуху, в наслідок чого зробили 43 кроколи шприцом і нічого не знайшли потім щей скальпелем зробили 2 надрізи, теж без ефекту. Другий день капають реосорбілакт, метрогіл+2мг цефтріаксону в/в. Сьогодні проснувся без обезболення все так же важко ковтати покращення не відчуваю, при огляді ротової порожнини виявив підпухлість над мигдалинами. Незнаю що робити далі, маю підозру що лікування не ефективне!!!! Але змінювати його ніхто не спішить. Що робити підскажіть будь ласка.

Ответы врачей 1

2515
Колпакова Марина Анатольевна
Колпакова Марина Анатольевна
отоларинголог детский, лор
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Добрый день. Вы лежите с каким диагнозом? Если улучшения нет, говорите с лечащим доктором. Возможно нужны дополнительные методы исследования для точной диагностики.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.