Анна | 2018-04-11 16:33:53

ПЕРЕЛОМ РУКИ

Доброго дня, Ігор Віталійович, де-кілька років назад я лікувалася у Вас, і залишилася дуже задоволена і вдячна Вам за допомогу. А зараз прошу у Вас консультації для своєї мами. Мама, вік 53 роки, 31.03.18 впала та отримала травму руки. Висновок за результатами КТ: уламковий перелом голівки лівої променевої кістки зі зміщенням. Гемартроз лівого ліктьового суглоба. З даним заключенням звернулися до 2 лікарів по місцю проживання, їхні думки розділилися. Один запевняє, що є великі шанси, що перелом загоється і після зняття гіпса, через місяць все буде гаразд, потрібно буде тільки розробити руку. Інший вважає, що потрібно терміново робити операцію, вставляти пластину і брати на шурупи( вибачаюсь, можливо із-за своєї некомпетентності в лікарських термінах, висловлююся незовсім вірно). Дуже хочу почути Вашу думку з даного приводу, потрібна операція чи ні? У мене є фото знімків КТ та відповідний висновок. Якщо можлило якимсь чином їх Вам надіслати, була б дуже вдячна, адже рука в мами в гіпсі, і як я розумію, приїздити до Вас на очний огляд сенсу немає. Дуже дякую за відповідь.

Ответы врачей 1

3986
Гужевский Игорь Витальевич
Гужевский Игорь Витальевич
травматолог / ортопед
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, ул. Воровского, 27, Институт травматологии и ортопедии АМН Украины
Телефон: 288 01 25; 067 408 21 27

Фото можно выслать по адресу [email protected]

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.